Beachclub Zuiderduin, Hèt Hart van de Zeeuwse Rivièra

Fletcher Beachclub Zuiderduin ligt aan de kustlijn van het mooie strand van Westkapelle. Het strand is bekroond met de blauwe vlag. Dit is een garantie voor schoon water, een schoon strand en goede voorzieningen. Wanneer u de Beachclub betreedt, zult u gelijk het zomerse strandgevoel krijgen en waant u zich in St. Tropez!

Tafel reserveren

Wenst u een tafel te reserveren, neem dan telefonisch contact op: 0118-566234.

Open (op aanvraag) voor private lunch, (walking)dinner of borrel tot 40 personen.

zonnige terrassen

foto3

Er zijn twee boven elkaar gelegen terrassen, waarbij het bovenste terras een panoramisch

uitzicht biedt over de zee en het duinlandschap. Wanneer de eerste zonnestralen zich laten zien kunt u onder het genot van een hapje en een drankje plaatsnemen op ons terras met loungefauteuils en comfortabele loungebanken. De keuken van de Beachclub is voornamelijk geïnspireerd op de Franse keuken aangevuld met invloeden uit de Zeeuwse streek. De menukaart kent vele visgerechten, maar uiteraard wordt de vleesliefhebber niet

vergeten!
De Beachclub is dagelijks geopend in het zomerseizoen. In de overige maanden van het jaar is De Beachclub exclusief af te huren voor vergaderingen, (personeels)feesten en bruiloften.

Zomerse strandfeesten

Voetjes in het zand, een lekkere cocktail in de hand en de zon in de zee zien zakken vanaf ons hooggelegen loungeterras? Dat kan! Tijdens zomerse feesten bij Beachclub Zuiderduin. De beste dj’s, goede muziek en dansen tot middernacht. Mis het niet en houd de agenda in de gaten!

Faciliteiten

– Rustig familiestrand bekroond met de blauwe vlag

– Zonneterras met loungefauteuils en loungebanken
– Architectonisch hoogstandje met schitterend uitzicht
– Gezellig bar
– Exclusief af te huren voor feesten, recepties en bedrijfsevenementen
– Officiële trouwlocatie